Informace ke sportovnímu výletu

Vážení rodiče, milé děti,

posíláme informace ke sportovnímu víkendu v termínu 19.4. – 21.4.

Vzhledem k vývoji počasí ponecháváme do poslední chvíle alternativu s dopravou auty. Ozveme se všem rodičům do pátku do 12:00, jestli jedeme na kolech nebo auty. Rozhodující bude déšť – ne teplota.

  • odjezd v každém případě z Bystřice v pátek v 16:30, návrat v neděli kolem 17.00 hod
  • ubytování máme zajištěno v Táborové osadě Miličín, spíme v nově vybudované noclehárně ve vlastních spacácích, k dispozici máme samozřejmě veškeré hygienické zázemí včetně teplé sprchy – prostor bude temperován
  • vaříme si sami v kompletně vybavené táborové kuchyni v budově
  • v případě nepříznivého počasí máme k dispozici vytápěné kryté zázemí

Stravování: plná penze – vaří vedoucí, včetně svačin; v sobotu večer případně asi buřtíky, klobásky, párečky na ohni – dokoupíme čerstvé dle požadavku – opět podle počasí

Aktivity: soutěže družstev a jednotlivců: nohejbal, volejbal, běh, hod, střelba, orientační běh apod., v případě nepřízně počasí interiérové hry a sporty – večer na téma Máme rádi Česko apod.

Vybavení:

  • teplý spacák, polštářek, deku pod spacák – jsou jen matrace bez povlečení
  • oblečení na sport (2x) a do budovy, přezuvky na večer do noclehárny; na večery teplejší oblečení k ohni; hygienické potřeby, hry, hudební nástroje atd.

Doporučení: chrániče rukou a kolen (z inline)

Vybavení se poveze autem! Na kolo jen pití a případně pláštěnku a mikinu navíc.

Jízdní kolo: vybavení na pozemní komunikaci, tzn. min. odrazky vpředu a vzadu, boční odrazky v kolech a na šlapkách, funkční brzdy na obou kolech, dále kvalitní cyklistickou přilbu; doporučujeme rukavice – oblečení na cestu dle počasí a uvážení rodičů

Cena: cena obsahuje ubytování, stravování, odměny, doplňkové pojištění; požádáme o finance v hotovosti u odjezdu, nutně v přesné částce !!!

–             vybíráme 1200,- Kč

Máme nahlášené děti z předběžné přihlášky, bereme jako potvrzené. Pokud by měl ještě někdo zájem, zveme i kamarády a kamarády kamarádů 😊, přihlásit se je možné do čtvrtka do večera. Máme volná ještě 4 místa. Mobily jsou do 15 let věku zakázané!


Přejít nahoru