29.1.2022 – výlet do Tábora

Vážení rodiče, milé děti,

posíláme informace k výletu v sobotu 29.1.2022. Máme pro děti připravené putování po městě Tábor formou historické únikovky. Děti jdou hromadně, ale hodnocení bude po skupinkách 3 – 4, které si domluví předem nebo ve vlaku.

Sraz před Kulíškem v 8:45, odchod na nádraží v 9:00, odjezd vlakem v 9:21.

Návrat: v 19:01 na nádraží do Bystřice, děti dovedeme na náměstí, případně vypustíme dle požadavku cestou. Pozn.: vlaky staví v Tomicích, Olbramovicích a Voticích, v případě požadavku se děti mohou připojit a odpojit cestou. Jízdenku ale budeme kupovat stejně hromadně z Bystřice.

Stravování: dopolední a odpolední svačinu s sebou, případně si mohou dokoupit ve městě. Oběd zajistíme hromadně v restauraci, budeme objednávat předem.

!!! Vzhledem k současné situaci je nutné, aby děti s sebou měly: potvrzení o prodělání Covid-19 ne starší 180 dní, potvrzení o očkování nebo PCR test ne starší 72 hodin. Pokud nic z toho mít nebudou, je nutné, aby měly děti oběd s sebou, nebo jim ho zakoupíme po domluvě v rychlém občerstvení apod. na ven.

Budeme jinak celou dobu ve venkovním prostoru, takže bez dalších omezení.

S sebou:

  • oblečení dle počasí
  • tužku (fixu), malý blok
  • potvrzení o opatření proti Covid (pokud lze, tak tištěné, mobily pouze výjimečně – případně je dětem na hru zabavíme 😊)
  • roušku
  • reflexní pásku (pásky)
  • svačinu, pití (oběd)
  • kapesné

Cena: vybíráme 300,- na oběd, vlak a pojištění. Zbytek tentokrát rozdělíme dětem na kapesné.

Skupiny se domluví ve vlaku, mobily jsou jako obvykle zakázané (krom případu viz výše).

Na výlet opět zveme i děti, které nejsou stálými členy oddílu, ale jezdí s námi na vodu, na tábor.

Platí to i pro děti, které kvůli věku již oddíl nebo tábor opustily 😊

Poprosíme přihlášky mailem nejpozději do středy 26.1. do 18.00, kvůli nákupu jízdenek a objednávce oběda. Do přihlášky uveďte i jak je to u dětí s potvrzením na vstup do restaurace.


Přejít nahoru