Naděje v lepší situaci

Vážení rodiče, milé děti,
dlouho jsme nepsali, nevíme, jak bude pokračovat vývoj i našich aktivit. V každém případě ale předpokládáme, že by se situace s nastupujícím jarem mohla postupně uvolnit, proto dáváme předem na vědomí, jak bychom chtěli dále koordinovat činnost oddílu.

Pokud se uvolní situace jako vloni, mohli bychom začít jezdit na jednodenní sobotní výlety do přírody – zatím bez přespání, stejně tak bychom rádi obnovili i průzkumné odpolední schůzky kolem Bystřice.

Pokud situace umožní přespání i ve větším počtu osob, chtěli bychom hlavně zorganizovat výlet pro otrlé – páteční noční jízda vlakem, sobotní výlet a přespání na neděli někde v teple, v neděli zpět. Samozřejmě dáme předem vědět.

V červnu bychom rádi opět víkendovou vodu – podle momentální situace uvidíme, zda opět s prodloužením na nějaký všední den.

Píšeme ale i kvůli letnímu táboru – poprosíme maminky, zda by již nyní mohly schovávat určité vybavení: jedná se zejména o odstřižky látek o délce min. 50cm, šíře libovolná, pouze výrazné barvy – vzory na látce nevadí. Hodí se také stuhy, popruhy, třásně, prýmky apod. nad 50cm délky. Všechny děti pak budou potřebovat látkový čtverec o velikosti cca. 40/40 až 50/50cm – podle velikosti dětí, ideálně z bílého prostěradla, bez okrajů – drobné roztřepení nevadí.

Po zkušenostech z loňského tábora ještě jednu prosbu – až budete s dětmi řešit nové plavky, tak staré určitě nevyhazujte – na tábor bude nutné mít jedny plavky na zničení – u dívek ideálně dvoudílné.

Ale to už jsme možná k celotáborové hře prozradili hodně 🙂

Budeme se těšit na první setkání a na všechna další …


Přejít nahoru